Gerard Grau García ha obtingut el 2n premi del seu nivell

Gerard Grau García ha obtingut el 2n premi del seu nivell

FASE FINAL ABEAM

L’alumne de 1r d’ESO Gerard Grau García ha obtingut el 2n premi del seu nivell a la fase final  de Catalunya del concurs Fem Matemàtiques 2017, que es va celebrar a Cornellà de Llobregat  el  passat dissabte 13 de maig.

A la fase final  van participar els 70  alumnes de tota Catalunya  que havien estat seleccionats  mitjançant la superació de dues fases anteriors.

mat

SEGONA FASE ABEAM

Aquest dissabte 1 d’abril de 2017 s’ha celebrat a l’INS F.X. Lluch i Rafecas de Vilanova i la Geltrú la 2a fase  de l’activitat FM 2017.

El grup de 1r d’ESO format pels alumnes Grigory Bulygin,  Ariana Conde,  Gerard Grau i Eva López ha guanyat la prova de grups del seu nivell.  En la prova individual, en Gerard i en Grigory  han estat premiats com a segon i tercer  i la Eva i l’Ariana  han quedat cinquena i sisena. Tots quatre s’han classificat per a la fase Final de Catalunya, que es celebrarà el proper 13 de maig de 2017 a Cornellà.

DSC05243 (2) (1)      DSC05244 (2) modificat


PRIMERA  FASE ABEAM

El grup de 1r d’ESO format pels alumnes Grigory Bulygin, Ariana Conde,  Gerard Grau i Eva López  s’ha classificat per a la 2a fase ABEAM de l’activitat FEM MATEMÂTIQUES 2017, que es celebrarà el dissabte 1 d’abril de 2017 a lNS F. X. Luch i Rafecas, de Vilanova i la Geltrú.
És el dotzè any consecutiu que algun grup del nostre centre es classifica per a la 2a fase d’aquesta activitat.