Alumnes de batxillerat visiten el vaixell “Peace Boat”

Alumnes de batxillerat visiten el vaixell “Peace Boat”

La ONG japonesa Peace Boat (www.peaceboat.org) és una organització que treballa per promoure la pau, els drets humans, el desenvolupament just i sostenible i el respecte pel medi ambient. Desenvolupa les seves activitats principals mitjançant l’organització de viatges educatius a bord d’un vaixell i el programa d’enguany és The Peace Boat Ocean and Climate Youth Ambassador, que el pròximpassat divendres 22 de setembre va visitar Barcelona. http://peaceboat.org/english/?menu=71

Han convidat a vuit joves de diferents estats-illa, afectats pel canvi climàtic, a viatjar amb ells per tot Europa participant en diverses activitats en els ports que visitin. El punt de trobada dels vuit joves ha estat Barcelona.

L’experiència serà enregistrada en un documental que s’estrenarà a Bonn, durant la COP23.

Fitxer_009Fitxer_007 (1)Fitxer_006

(

(

Fitxer_008 (1)Aquests són els comentaris dels alumnes de 1r. Bat que van assistir a l’acte:

Mariona Olivella:  “Ha estat una experiència molt enriquidora, tenim sort que hi hagi gent així voltant pel món.”

Gràcies per donar-nos aquesta oportunitat!

“An awesome experience to know more about the realistic world and worthy reflections about climate change and humanity, It has totally been a pleasure for me” — Lisa Shen

Reyna V. Masa: “Vaig entrar al vaixell amb dubtes i vaig tornar amb respostes i una perspectiva diferent. M’alegro moltíssim d’haver pogut escoltar els testimonis i d’haver parlat amb ells.”

Elsa: What an inspiring experience! It has been a pleasure to meet all these people whose islands are being affected by climate change and to hear what we can do about it. Thanks for this amazing opportunity!

Dani García:  L’experiència al Peace Boat m’ha obert els ulls ja que he pogut sentir les històries de la gent més afectada pel canvi climàtic personalment i m’ha fet adonar de l’alarmant ritme en el que estem destruint el planeta, ja que actualment hi ha illes que ja estan sentenciades a acabar sota el mar.

Júlia Martí: Va ser una experiència molt interessant poder conèixer de primera mà, per part dels ambaixadors de diverses illes afectades, la gran repercussió que està tenint en aquestes el canvi climàtic, alhora que a la resta del món.

Bertran: Tenir l’ocasió de parlar amb aquesta gent tant jove i que està fent tant pel planeta em va fer canviar la perspectiva que tinc sobre el que puc fer per la Terra. Me’n vaig adonar de totes les accions, que per molt petites que siguin, sempre són beneficioses. Moltes gràcies per aquesta experiència.