Final de Catalunya de la VI Copa Cangur.

Final de Catalunya de la VI Copa Cangur.

El passat 7 de març  de 2019 es va  celebrar al Foyer del Tecnocampus de Mataró la Final de Catalunya de la VI Copa Cangur, a la qual assistien els equips representants dels 30 centres guanyadors de les fases locals.
L’equip de l’INS Ernest Lluch, format pels alumnes Amal Dokkar,  Marina Carro i Daniel Hurtado, de 2n ESO, i Martí Canals, Ariana Conde, Gerard Grau i Unai Paris, de 3r d’ESO, ha estat el segon classificat en aquesta competició i ha rebut el premi corresponent a l’acte de lliurament de premis que ha tingut lloc a l’auditori.
Enguany  la jornada  s’ha subdividit en dues fases: dues semifinals simultànies (la blava i la groga)  de 15 equips cadascuna i una gran final amb els 8 equips  amb millor puntuació de cada semifinal.
A la semifinal blava, l’equip guanyador ha estat el del nostre centre, que ha donat les respostes correctes a tots els problemes en només 35 minuts, tot i que la semifinal ha continuat fins completar els 60 minuts del concurs per a la resta d’equips que estaven pendents de classificar-se per a la final.
Pantalla de resultats finals d’encerts (verd) i errors (vermell) de la semifinal blava.

semi_blava Copa Cangur 2019.

A la final, l’equip del centre ha quedat en segon lloc, amb 10 dels 12 problemes  proposats ben resolts.
Pantalla de resultats de la fase final
Pantalla final copa Cangur 2019

L’equip ha estat convidat a participar a l’Eurocup 2019 que es celebrarà a finals del mes de maig.
Tota la informació a http://explorium.cat/index.php/copa-cangur/resultats-danys-anteriors/copa-cangur-2019/
Fotografies del desenvolupament del concurs i del lliurament de premis

GGDS

DGS

SDZG

Versió en pdf