Hem aconseguit l’ampliació de la vorera de davant del nostre institut

Hem aconseguit l’ampliació de la vorera de davant del nostre institut

AMPLIACIÓ DE LA VORERA DE DAVANT DEL NOSTRE INSTITUT

Història

En el marc del projecte comunitari del Camí Amic, l’Institut Ernest Lluch, durant el curs 2015-2016, va realitzar un treball sobre l’entorn del centre i la seva possible millora amb l’alumnat de 1r d’ESO i les seves famílies.

La conclusió majoritària va ser que calia ampliar la vorera de l’entrada de l’Institut i en segon lloc millorar les escales de l’entrada a l’institut. Tots els centres que formen part del Camí Amic van fer arribar per escrit al districte de l’Esquerra de l’Eixample les seves propostes de millora.

El curs 2016-2017, com a resposta a les demandes, el Conseller d’Educació del districte de l’Eixample, el Sr. Jordi Matas, ens va convocar a una reunió a què van assistir representants de l’alumnat de les escoles i dels instituts. Hi van anar els delegats de cada grup classe. En aquesta reunió es va comunicar que les demandes fetes pels centres s’anirien realitzant progressivament, donant per fet que es començarien per uns centres fins arribar a poder estudiar i realitzar totes les demandes. En aquesta reunió, el nostre Institut passava a la llista de les remodelacions pendents.

La primera bona notícia que ens han comunicat, després de diverses reunions, en relació a l’entrada de l’Institut és que per al proper curs escolar 2018-2019, l’alumnat de l’institut Ernest Lluch gaudirà de l’ampliació de la vorera del davant de l’institut que tots creiem molt necessària per crear un clima de pacificació i  millora de l’espai.

En aquestes reunions, també ens han proposat la remodelació de les escales de l’entrada a l’institut. És una segona bona notícia.

Felicitem l’alumnat, que ara cursa 3r d’ESO, perquè el treball fet en el projecte del Camí Amic s’ha vist finalment recompensat.

 ENHORABONA!!!!

PLANOL_ampliació de la vorera 18 definitiu

Versió pdf