Propaganda STEAM 2n Quadrimestre

Propaganda STEAM 2n Quadrimestre

L’Ajuntament de Barcelona, amb col·laboració amb l’Acadèmia de Ciències de Nova York, ofereix un taller de Robòtica a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO del nostre centre. El curs consta de 12 sessions d’una hora i mitja. Són sessions pràctiques, plenes d’experiments i curiositats. Les sessions seran impartides per doctorands provinents de les universitats UPC, UPF, UAB i UB. Els doctorands impartiran les sessions, treballant en equips de dos i amb el suport d’una professora del centre.

Taller de Robòtica: En les activitats es treballen aspectes relacionats amb programació, components i muntatge de robots. A través del entorn gràfic Scratch es programen robots Arduino. L’alumne realitza el muntatge físic de l’Arduino adquirint coneixements elèctrics i electrònics alhora que aprèn les ordres que faran funcionar al robot.

L’activitat és gratuïta i s’impartirà els dimecres de les 15:30 hores a 17:00 hores a les instal·lacions de l’institut, a partir del mes de febrer fins el mes de maig.

 

Si esteu interessats a participar ompliu el següent reguard i lliureu-lo a la professora Carolina Martínez (Departament de Física i Química) o a qualsevol membre de la direcció abans del 2 de febrer de 2018.

Les places són limitades a 20 alumnes. Si la demanda superés aquesta oferta es faria un procés de selecció entre tots els interessats.