STEAM a les aules: robòtica

STEAM a les aules: robòtica

STEAM és l’acrònim de Science, Technology, Engineering, Arts and Maths: ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques.

STEAM a les aules és una iniciativa educativa promoguda per l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració amb l’Acadèmica de Ciències de Nova York, que té per objectiu principal promoure les vocacions científiques entre els estudiants d’educació secundària. El Programa organitza tallers d’activitats quadrimestrals per a l’alumnat en centres educatius de Barcelona sobre temàtiques científico- tecnològiques, els quals són impartits per doctorands d’universitat de les universitats UB, UPC, UAB i UPF.

Aquest quadrimestre s’ofereix un taller de Robòtica a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO del nostre centre. El taller consta de 10-12 sessions d’una hora i mitja.  L’activitat és gratuïta i s’impartirà els dimecres de les 15:30 hores a 17:00 hores a les instal·lacions de l’ institut, des de mitjans o finals del mes de febrer  fins al mes de maig.

Si esteu interessats a participar ompliu el següent reguard i lliureu-lo a la professora Carolina Martínez (Departament de Física i Química) o a qualsevol membre de la direcció abans del 6 de febrer de 2019. Les places són limitades a 20 alumnes. Si la demanda superés aquesta oferta es faria un procés de selecció entre tots els interessats.

Resguard d’inscripció