XVII Concurs de Traducció

XVII Concurs de Traducció

L’alumne Guillermo Díaz, de 2n de Batxillerat, guanya l’accèssit, en la categoria d’alemany, del XVII Concurs de Traducció, organitzat per la universitat Pompeu Fabra

Cinc alumnes de l’INS Ernest Lluch van quedar finalistes en el concurs de traducció de l’alemany al català, que va tenir lloc el dia 10 de març a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Pompeu Fabra. Enguany més de 1.500 estudiants, pertanyents a 51 centres de Secundària, han participat al certamen, que inclou dues modalitats: traducció del francès i l’alemany a la llengua catalana, en les categories d’ESO i Batxillerat. En cadascuna de les categories, s’han seleccionat deu finalistes, un accèssit i un premi a la millor traducció.

L’alumna Júlia Martí, de 4t d’ESO, va quedar entre els deu finalistes en la categoria d’ESO. Pel que fa al Batxillerat, els quatre alumnes del centre que van presentar-se al concurs en aquesta categoria, van quedar finalistes: Laura Arimany i Pere Patón, de 1r de Batxillerat, i Guillermo Díaz i Natàlia Igual, alumnes de 2n de Batxillerat.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el divendres 12 de maig a l’auditori del campus del Poblenou, on Guillermo Díaz va recollir el premi a la segona millor traducció de tot Catalunya.

https://www.upf.edu/web/traduccio/noticies/-/asset_publisher/Cu0EBOZCdGGB/content/id/8525935/maximized#.WUkV_OSQyUk


Participants concurs traducció alemany_10 de març


Foto premiats concurs traducció_12 de maig


Finalistes concurs de traducció+professora alemany_12 de maig

Finalistes concurs de traducció Batxillerat