Taller de sostenibilitat per a 1r i 2n d’ESO

Taller de sostenibilitat per a 1r i 2n d’ESO

L’Ajuntament de Barcelona, amb col·laboració amb l’Acadèmia de Ciències de Nova York, inicia un programa educatiu en horari extraescolar amb l’objectiu de despertar l’ interès per la ciència en els més joves.

Aquest quadrimestre s’ofereix un taller de Sostenibilitat a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO del nostre centre. El curs consta de 10-12 sessions d’una hora i mitja. Són sessions pràctiques, plenes d’experiments i curiositats. Les sessions seran impartides per doctorands provinents de les universitats UPC, UPF, UAB i UB.

El mòdul Sostenibilitat permet als alumnes entendre què és el desenvolupament sostenible i aprendre a ser crítics, des del punt de vista ambiental, amb les accions de la vida quotidiana.

L’activitat és gratuïta i s’impartirà els dimecres de les 15:30 hores a 17:00 hores a les instal·lacions de l’ institut, a partir de finals del mes d’octubre  fins al mes de gener.

Si esteu interessats a participar ompliu el següent reguard i lliureu-lo a la professora Carolina Martínez (Departament de Física i Química) o a qualsevol membre de la direcció abans del 11 d’octubre de 2018. Les places són limitades a 20 alumnes. Si la demanda superés aquesta oferta es faria un procés de selecció entre tots els interessats.

taller sost

 

Share this post