4t d’ESO d’intercanvi a Alemanya

4t d’ESO d’intercanvi a Alemanya

Des del dia 19 fins al 26 de setembre d’enguany, l’alumnat de 4t d’ESO de l’assignatura d’alemany del nostre centre ha pogut gaudir d’una setmana d’intercanvi amb companys alemanys de la mateixa edat de l’escola IGS de la població d’Osterholz-Scharmbeck, a la vora de Bremen. Cadascun dels alumnes s’allotja a casa del seu company alemany i participa en la vida familiar i en les activitats conjuntes a l’escola.

Algunes de les activitats que fan tots junts són les següents: esmorzar de benvinguda al menjador de l’escola, jocs i esports al poliesportiu i tallers de cuina, plàstica i tecnologia a aules de la IGS. També assisteixen a les classes dels companys alemanys i a les excursions a Bremen (amb visita guiada per la ciutat) i a Hamburg i al seu Miniaturwunderland (Museu de la Miniatura), entre d’altres. Cada alumne/a passa el cap de setmana amb la família del company alemany.

Es tracta, doncs, d’una experiència lingüística, cultural i de convivència, que els alumnes d’alemany gaudeixen a començament de curs i que els permet viure, aplicar i ampliar els coneixements de la llengua i cultura alemanyes que estudien des de primer d’ESO. Ara només cal esperar que els seus companys vinguin a casa nostra, on els rebrem amb els braços oberts!

Fotos