4t d’ESO – Euskadi 2024

4t d’ESO – Euskadi 2024

Els alumnes de 4t d’ESO del nostre centre van tenir l’oportunitat d’explorar el País Basc en un viatge de final de curs inoblidable. Durant quatre dies plens d’aventura i aprenentatge, van viure experiències que els deixaran records per tota la vida.

El viatge va començar amb la concentració dels alumnes a l’Institut Ernest Lluch a les 5:15 del matí. Després d’unes hores van arribar a Saragossa, on van tenir l’oportunitat de descobrir el ric patrimoni de la ciutat, incloent la majestuosa Basílica de la Mare de Déu del Pilar i els encants de la part antiga. Més tard, van continuar cap a Donosti, on van gaudir d’una visita guiada a peu per explorar els secrets i les històries del seu nucli antic.

El segon dia va portar l’alumnat a San Juan de Gaztelugatxe, on van explorar els penya-segats i van gaudir de les vistes impressionants. Després, van continuar cap a Bilbao, on van passejar pel riu Nerbioi i van visitar l’avinguda Abandoibarra i el barri antic, entre altres llocs d’interès. Finalment, van dirigir-se a Gernika, on van conèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat abans de tornar a Donosti.

El tercer dia va començar amb esmorzar a l’alberg i la recollida del pícnic. Els alumnes van gaudir d’una emocionant activitat de surf a Zarautz, seguida d’una visita als impressionants flyschs de Zumaia. La jornada va culminar amb un sopar al confortable alberg.

L’últim dia del viatge va incloure una visita guiada al Museu Chillida Leku a Hernani, on els alumnes van poder conèixer més sobre l’art i la cultura de la regió. Després del dinar de pícnic, van emprendre el camí de tornada cap a Barcelona, arribant a l’Institut Ernest Lluch al voltant de les 21:30h.

Aquest viatge ha estat una experiència inoblidable per als nostres alumnes, plena d’aventures i aprenentatge. Esperem que les vivències d’aquesta experiència els acompanyin per sempre.

Podeu veure totes les fotos i els vídeos al següent enllaç: Fotos i vídeos