8 de març: dia internacional de les dones

8 de març: dia internacional de les dones

La setmana passada, l’Assemblea Feminista del centre va organitzar una iniciativa enriquidora destinada a promoure la consciència de gènere i reconèixer el paper fonamental de les dones en diversos àmbits. 

La part més destacada d’aquesta setmana va ser un passa-classes interactiu amb Kahoot, juntament amb una presentació digital que posava de relleu la contribució de les dones en la música, l’art, la ciència, la literatura i altres àmbits destacats. La dinàmica va enriquir el coneixement dels participants i també va proporcionar una plataforma per a la visibilització de les figures femenines rellevants que han marcat la història i la societat.

A més a més, els estudiants de l’ESO i també els del batxillerat van participar activament en la elaboració de pòsters dedicats a les dones que admiraven a les seves vides. Mitjançant aquesta activitat artística, van poder expressar el seu respecte i admiració cap a aquestes figures inspiradores, explicant breument per què les consideraven un exemple a seguir en cadascun dels retrats.

L’impacte d’aquesta iniciativa va anar més enllà de les aules, impulsant la reflexió i el diàleg sobre els rols de gènere i destacant la importància de reconèixer i valorar les contribucions de les dones en tots els aspectes de la vida.
IMG_5634(1)