2n de batxillerat – De l’Art Clàssic a l’Arquitectura Moderna: Explorant experiències culturals.

2n de batxillerat – De l’Art Clàssic a l’Arquitectura Moderna: Explorant experiències culturals.

El passat dimecres, l’alumnat del curs de segon de batxillerat del nostre centre va tenir l’oportunitat d’explorar l’exposició “Venerades i temudes” al Caixaforum. Aquesta exposició, que ha captivat l’atenció del públic des de la seva inauguració, ofereix una profunda reflexió sobre les diverses dimensions del poder femení al llarg de la història i en les diferents cultures.

Des de deesses majestuoses fins a esperits enigmàtics, passant per dimonis inquietants i santes venerades, l’exposició presenta un mosaic fascinant de figures femenines que han exercit una influència profunda en la societat i en la psique col·lectiva. Des dels temps antics fins a l’època contemporània, aquestes figures han estat protagonistes de relats, llegendes i devocions, i continuen captivant i inspirant les persones avui en dia.
D’altra banda, l’alumnat també va poder gaudir de la visita al Pavelló Mies van der Rohe, que va oferir una oportunitat única per aprofundir en la comprensió de la història de l’arquitectura moderna i la seva influència en el paisatge urbà. A més, va permetre als joves explorar de primera mà les idees i els ideals que van sorgir d’aquest període crucial de la història de l’arquitectura, inspirant-los i estimulant-los en el seu propi camí creatiu. 

Fotos