Ja som institut ‘Aquí STEAM’

Ja som institut ‘Aquí STEAM’

El passat dia 2 de desembre, es va celebrar l’acte de cloenda del programa Aquí STEAM, on ens van lliurar el segell “ESCOLES STEAM aquí” com a centre participant.

Des de fa anys el nostre Institut participa en programes de ciència com el programa STEM i aquest darrer curs 2019-2020 en l’Aquí STEAM, per tal d’oferir a tot l’alumnat, i en especial a les noies, una experiència enriquidora per apropar-los a la ciència.

Aquí STEAM ha ofert als nostres alumnes de 2n d’ESO, l’oportunitat d’apropar la divulgació científica als nostres estudiants de la mà d’investigadors d’alt nivell científic, com la Clara Prats.

En l’acte de clausura, la Clara ens va explicar com es transmet la tuberculosi per via aèria, i va fer que l’alumnat descobrís com les matemàtiques ajuden a estudiar la propagació de malalties infeccioses i que és extrapolable avui dia a la Covid que malauradament estem patint des de fa uns mesos. A més, també ens va parlar dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), a partir dels quals els nostres alumnes van desenvolupar els seus projectes.

segell-escoles-AquiSTEAM-marc-web (1)