Jornada de portes obertes (ESO)

Jornada de portes obertes (ESO)

Les portes obertes del passat dimarts van ser un èxit, amb una assistència que va superar les expectatives, sumant més de 300 persones inscrites. Aquesta impressionant resposta va reflectir clarament l’interès i el suport de la nostra comunitat envers el nostre projecte i les nostres iniciatives.

Volem destacar l’entusiasme i la dedicació dels alumnes que van participar de manera activa i compromesa en tot el desenvolupament de l’esdeveniment. La seva col·laboració va ser essencial per crear un ambient acollidor i informatiu per als visitants. A més, volem expressar el nostre profund agraïment al professorat, que va jugar un paper fonamental en l’organització i coordinació de tota la jornada, oferint suport continu i garantint que tot funcionés a la perfecció.

És important reconèixer que aquesta experiència va suposar una oportunitat única per establir i reforçar vincles amb la comunitat, fomentant una relació de confiança i col·laboració que ens impulsa cap a un futur més prometedor.

Agraïm de tot cor a tots els implicats per la seva dedicació i suport, ja que sense ells, aquest èxit no hauria estat possible. Estem emocionats per continuar treballant junts per al creixement i l’enriquiment mutu de la nostra comunitat educativa.

Us deixem aquí l’enllaç amb la presentació de les portes obertes perquè pugueu accedir en qualsevol moment: Portes obertes ESO 2024