L’institut rep l’alumnat francès del programa d’intercanvi

L’institut rep l’alumnat francès del programa d’intercanvi

Des del passat dijous, 9 de març, els “correspondants” dels alumnes que cursen l’optativa de Francès a l’ESO han arribat a l’institut Ernest Lluch per a realitzar la primera part de l’intercanvi organitzat amb el Collège les Fontanilles de Castelnaudary, una petita ciutat situada entre Carcassona i Tolosa (França).
Aquests 46 alumnes de 4t d’ESO, que cursen la matèria de Castellà al seu institut, venen aquí no només per millorar el seu nivell lingüístic, sinó també per fer- amics i descobrir Barcelona amb els seus quatre professors, la Claire, l’Elodie, la Sandrine i el Ronan.
Dilluns, 3 de març, durant les primeres hores del matí, els alumnes i els seus “correspondants” van assistir a classe amb normalitat. En el cas de l’hora de Francès de 3r d’ESO, van jugar en equips per tal de conèixer-se millor, expressant-se en castellà i en francès. A l’hora del pati se’n van anar tots cap a Sitges, on van gaudir d’un temps de visita lliure, d’un pícnic i de jocs a la platja. Ens emportem molts records d’un dia especial i ja tenim ganes de visitar-los al maig!

Fotos

IMG-20230313-WA0007 (1) (1)