Neix l’assemblea feminista de l’Ernenst Lluch

Neix l’assemblea feminista de l’Ernenst Lluch

El dimecres 6 d’octubre es va inaugurar l’assemblea feminista de l’Institut Ernest Lluch. Prèviament, des del punt JIP, es va informar l’alumnat dels diferents cursos i es va facilitar un codi QR a totes les classes per tal que l’alumnat es pogués informar i unir si així ho desitjava.

Per ara, l’assemblea té previst reunir-se un cop al mes a la sala d’actes durant l’hora del pati. Un dels seus objectius principals és promoure la participació de l’alumnat en les iniciatives del Dia internacional contra la violència de gènere, el Dia Internacional de la Dona, el Dia internacional contra la LGTBIfòbia, etc. A més, es pretén que sigui un espai on l’alumnat pugui compartir, denunciar i/o expressar allò que consideri oportú.

La propera assemblea serà el 22 d’octubre i s’estrenarà nova ubicació, a la torreta del pati del centre a l’hora de l’esbarjo. A més, segueix en peu la convocatòria de l’assemblea del 6 de novembre, en la qual s’informarà sobre el programa Aquí t’escoltem, un servei de l’Ajuntament de Barcelona que organitza tallers per a joves sobre diferents temàtiques: feministes, emocionals, taller d’habilitats socials, entre d’altres.

Trobareu més informació sobre Aquí t’escoltem a: https://ajuntament.barcelona.cat/joves/ca/canal/aqui-tescoltem

Feminism Illustration Flat Asia Girls Emotion Instagram Story (1)