Novetats literàries a la biblioteca

Novetats literàries a la biblioteca

En aquesta ocasió la biblioteca ha adquirit llibres juvenils de misteri com ara L’actor Lucas Bilbo, Els crims de la Taula Periòdica, No em bacil·lis, de ciència, L’aventura de Berta a Nanoland,  de ciència-ficció, El dia dels Trífids,  i de fantasia com Les Proves i Corona Cruel, entre altres. A més, pels amants del còmic, també hem completat encara més la sèrie de Naruto i de Bola de Drac Super.

Disposem ara també de llibres per a l’alumnat de cursos superiors i per a adults com La mà esquerra de la foscor, Del color de la Leche, Mil sols esplèndids, novel·la negra amb títols com Carn de canó, Amb l’aigua al coll i de ciència-ficció, Enxarxats.

Si us agrada la novel·la històrica, podeu llegir La vendedora de Huevos ambientada a l’alemanya nazi o la biografia de Siegfried Mier amb Mi resiliencia.

En cas que us voleu endinsar una mica més a la història i en el món de les ciències socials, tenim títols com La guerra freda o si voleu saber en quin tipus de societat vivim, llegiu ¿Es sostenible el estado de bienestar?

En cas que us agradi llegir en altres idiomes, la biblioteca també us ofereix els següents títols: The Oxford History of the Twentieth Century o L’amour est un île.

Us deixem aquests enllaços per si voleu conèixer més dades d’aquests llibres:
Catàleg de novetats Abril 2021

Blog de la biblioteca de l’institut

 

La biblioteca us desitja que gaudiu de la lectura!