Xerrada d’orientació acadèmica a 2n de Batxillerat

Xerrada d’orientació acadèmica a 2n de Batxillerat

El divendres 14 de gener, membres del lloc web Unportal (El web de l’educació superior a Catalunya) van fer una xerrada telemàtica d’orientació acadèmica per a l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’institut.

Unportal és un web d’orientació acadèmica fundat per un grup de periodistes especialitzats en informació universitària assessorat per un consell on hi figuren professors tant de secundària com d’universitat.

Des del 2010 ofereixen informació, permanentment actualitzada, sobre els graus universitaris, els màsters i els cicles formatius que es poden cursar a Catalunya: les notes de tall, la modalitat, les assignatures, els horaris lectius amb què s’imparteixen els estudis, els preus i les sortides professionals, juntament amb dades relatives a la inserció laboral dels titulats i taxes de rendiment, graduació i abandonament de les titulacions universitàries, entre d’altres. També publiquem informació sobre tot el que els alumnes han de saber sobre la selectivitat, fent especial èmfasi en les darreres novetats de la prova, i sobre els resultats de les diferents convocatòries.

A banda, també realitzem treballs d’assessorament i consultoria centrats en l’àmbit de l’Educació Superior.

IMG-20220114-WA0002